Bakım Anlaşması

Kurumsal Bakım Anlaşması Çözümleri

Küçükten büyüğe her işletmenin artık teknolojiden nasibini aldığını gördüğümüz bu dönemde, karmaşık sistem araçlarıyla, zor olan işlerimizin yönetimini çok daha basit hale getirebildiğimiz bir çağın içerisindeyiz. Teknolojik yazılım ve donanımların bu denli yapımıza nüfuz ettiği dönemde, bunların yönetimine de ayrıca zaman ve ekip oluşturmak gerekmektedir. Her firma bir IT ekibi kuramayabilir, kurduğu ekibe de her alanda profesyonel bir ekip arkadaşı yerleştiremeyebilir. Bu yüzden dışarıdan destek alabileceği profesyonel bir IT firması ile çalışması gerekmektedir. Kurumsal bakım anlaşması dediğimiz bu çalışma şekli ile birlikte, karmaşık IT sistemlerinizi yönetebilir, zamanınızı geri kazanabilirsiniz.

Neden Bakım Anlaşması Yapmalıyım?

Kurumsal Bakım Anlaşması size; donanım ve yazılım sistemlerinizin düzenli bakımının yapılmasını, oluşabilecek sorunların önceden tespit edilip sorun haline gelmeden anında müdahale edilmesini sağlar. Teknolojik yeniliklerden haberdar olmanızı ve güncele ayak uydurmanızı, daha verimli ve hızlı çalışmanızı ve sorun daha oluşmadan hizmet almanızı sağlar.

Bakım Anlaşması ile Birlikte Hangi Hizmetler Alınabilir?

1. Bilgisayar bakım onarım hizmeti
2. Server kontrol Bakım onarım hizmeti
3. Network kontrol, bakım ve onarım hizmeti
4. Yazıcı bakım onarım hizmeti
5. IP Santral bakım onarım hizmeti
6. IT Danışmanlık ve Destek hizmeti

Kimler Kurumsal Bakım Anlaşması Yapmalıdır?

5’in üzerinde bilgisayar kullanıcısı olan, yazıcı, server, backup sistemi, ip santral bulunduran ve sorun olduğu takdirde en hızlı ve kesin çözüm isteyen işletmelerin yaptırması önerilir.

Kurumsal Bakım Anlaşması Yaptırmanın Avantajı Nedir?

Kurumsal Bakım Anlaşmalı müşterilerimize oluşabilecek sorunlarda öncelik tanınır. Ay içerisinde oluşabilecek ekstra servis ihtiyaçlarında ek bir ücret ödenmez. Müşterilerimiz yaşadıkları sorunlar yüzünden iş kaybına uğramazlar, verilerinin yedeklenmesi düzenli olarak yapılır. Satın aldıkları ürünler için özel ödeme koşulları ve indirimler sağlanır.

Kurumsal Bakım Anlaşmasının Maliyeti Nedir?

Bakım Anlaşması maliyeti işletmenizdeki bilgisayar, yazıcı, server… gibi cihazların sayısına göre değişiklik gösterir. Fiyatı belirlemek için IT altyapınız incelenir ve buna göre uygun teklif iletilir.

Altyapı ve Yapısal Kablolama Hizmetleri

Yapısal kablolama, data ( bakır ve fiber) , ses, Şebeke, UPS ve güvenlik sistemi sinyallerinin düzgün şekilde iletimini sağlamak üzere yapılan ve bu sistemleri tek bir çatı altında toplayarak yönetebilmeye ve gerektiğinde genişletmeye imkan sağlayan bir altyapı çalışmasıdır. Yapısal kablolama ile kurumların en önemli ihtiyaçlarından biri haline gelen veri ve enerji iletiminin, sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi hedeflenmektedir.

Uçtan Uca Altyapı Hizmetleri

Yapısal Kablolama Sistemleri kritik iş uygulamalarının üzerinde çalıştığı network sisteminin en uzun süre kullanılan parçasıdır. Network sistemlerinin kablolama alt yapısı kadar uzun kullanılan başka hiç bir elemanı yoktur. Bu denli önemli olan kablolama alt yapısı kurumların toplam network yatırımlarının %2’sini oluştururken, karşılaştığımız network problemlerinin %80’inin temelinde hatalı tasarlanmış ve uygulanmış kablolama sistemleri tespit edilmiştir.

Yaşanabilecek en ufak bir sorunun büyük zaman kayıplarına ve maddi kayıplara yol açacağını göz önünde bulundurursak yapısal kablolamanın önemi daha açık anlaşılacaktır.

×